Bekin siivouspalvelut

Siivousalan ammattilaisemme suunnittelevat yksilöllisen, toimivan ja asiakaskohtaisesti mitoitetun siivousohjelman, joka tarjoaa parhaan mahdollisen lopputuloksen – asiakkaan erityistarpeita kuunnellen.

Sopimussiivoukset

Me Bekiläiset, siivousalan ammattilaiset huolehdimme viihtyisän ja puhtaan työympäristön ylläpitämisestä. Sopimussiivouspalvelut kattavat eri alojen toimistot, liike-, tuotanto- ja myymälätilat.

Jokainen sopimus hoidetaan asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kuunnellen.

Henkilökuntamme perehdytetään huolella ympäristöystävälliseen siivoukseen sekä asiakaslähtöiseen palveluun.

Pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat muuttuvassa tomitaympäristössä vahvuutemme. Kun haluat jatkuvan ja toimivan siivouspalvelun – Ota yhteyttä ja kysy lisää sopimussiivouspalvelustamme.

 

Ota yhteyttä

siivouspalvelut - Beki

Ikkunoiden pesut

Ikkunanpesutiimimme omaa valmiudet kaikenlaisten, kokoisten ja näköisten ikkunoiden ja lasipintojen pesuun. Myös kaikki korkeanpaikan ja nostinlaitetta vaativat ikkunanpesut onnistuu kauttamme – tehokkaasti ja turvallisesti.

Tiesitkö että oikein likaiset ikkunat voivat viedä jopa 40 prosenttia valotehosta? Ikkunat on syytä pestä vähintään kerran vuodessa.

Paras aika ikkunoiden pesuille on leuto kevät- tai syyspäivä. Suosittelemme että ikkunoiden kaikki pinnat pestään samanaikaisesti. Ikkunanpesumme sisältävät aina karmien ja ikkunalautojen pyyhinnän. Ikkunoiden pesu on myös oiva hetki pesettää verhot, sekin onnistuu kauttamme.

 

Lähetä tarjouspyyntö

Kura- ja tuulikaappimatot

Toimitamme asiakkaillemme 3M- ja Wileda mattoratkaisut lian- ja kuran pysäyttämiseen. Suunnittelemme teidän tarpeisiin sopivimman mattoratkaisun – kustannustehokkaasti ja yksilöllisesti.

 

Wileda professional matot

Kun tuulikaappi- ja tekstiilimatot keräävät karkean lian, on lattioiden puhdistaminen helpompaa, taloudellisempaa ja ergonomisempaa siivoushenkilöstölle.

N. 80 % liasta kulkeutuu sisälle sisäänkäynnin kautta. Mitä vähemmän likaa tulee ulkoa sisälle sen helpompaa on puhtaanapito. Sen vuoksi toimiva ja tehokas mattojärjestelmä on luonnollinen ja tärkeä osa siivousjärjestelmää.

Vileda Professional matot on kehitetty Pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa lumi ja loska kuuluvat arkeen suuren osan vuodesta.

 

3M Nomad Terra Tuulikaappimatto

Nämä tuulikaappimatot tarjoavat sisääntuloon täydellisen ratkaisun kaapiessaan kurat kengistä ja poistaessaan niistä ylimääräisen kosteuden. Näitä mattotuotteita voi sijoittaa niin ulkotiloihin, sisätiloihin kuin tuulikaappeihinkin, ja niistä löytyy myös useita vaihtoehtoja eri liikennemäärille. Terra-matot on valmistettu kovaa kulutusta kestävästä materiaalista, ja niissä on useita mattapintaisia värivaihtoehtoja.

Peruspesut ja vahaukset

Suoritamme kaikkien lattiamateriaalien suursiivoukset ammattitaidolla. Työmenetelmät, aineet ja välineet valitaan huolella jotta ne ovat tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Lattioiden pintamateriaalin kulumista ja likaantumista ehkäistään parhaiten suojaamalla pinta tarkoitukseen sopivalla suoja-aineella.

Yleisimpiin lattiamateriaaleihin voidaan valita erilaisen kiillon antava vaha; kiiltävä, puolihimmeä tai mattapinnan jättävä vaha.

Vaha peittää jo syntyneitä kulumisen jälkiä sekä suojaa lattiaa uusilta naarmuilta. Oikein valittu vaha syventää lattian omaa väriä ja on helpompi pitää puhtaana.

Suosittelemme lattioiden peruspesua ja suojausta vähintään kerran vuodessa.

Tekstiilimattojen ja kalusteiden pesut

Tekstiilipintojen pesu kannattaa aina antaa asiantuntijan tehtäväksi. Suoritamme kaikenlaisten tekstiilipintojen pesun painehuuhtelukoneella – laadulla ja ammattitaidolla.

Tekstiilimatot ja -kalusteet vaativat ajoittain kunnon pesun. Oikein suoritetulla pesulla matto tai tekstiilipintainen kaluste saadaan syväpuhdistettua ja sen käyttöikää pidennettyä.

 

Kysy lisää

Saniteettitarvikkeet

Toimitamme sopimusasiakkaillemme korkealaatuisia Katrin WC- ja käsipapereita.

Jätä paperien seuranta, täyttö ja toimitus huoleksemme. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua.

Tilaa luotettavat siivouspalvelut!

Tarjoamme asiakaslähtöistä, laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä ja pidetään huolta että tilasi pysyvät siistinä.